Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kaleci Adam Stochowiak İle Sözleşme İmzaladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Polonyalı file bekçisi Adam Stachowiak ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.Botev Plovdiv takımından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a gelen 28 yaşındaki file bekçisi, mavi-beyazlı takıma imzayı attı.İmza...

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2015 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2015 18:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kaleci Adam Stochowiak İle Sözleşme İmzaladı
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Polonyalı file bekçisi Adam Stachowiak ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Botev Plovdiv takımından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a gelen 28 yaşındaki file bekçisi, mavi-beyazlı takıma imzayı attı.
İmza töreninden sonra açıklamada bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekilli Osman Toprak, böylesine iyi bir kaleci transfer etmekle mutlu olduklarını dile getirdi. Toprak, ”Kaleciyi kadromuza katmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hem bizim kaleci antrenörümüz istemişti, hem Hakan Kutlu hocamız istedi, hem de sportif direktör Bülent Bölükbaşı istedi. İnşallah Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da çokça kurtarışlar yapacaktır. Biz buna inanıyoruz. Takımımızı oluştururken genç, dinamik, hareketli futbolcuların olması için yoğun gayret sarf ettik. Şu ana kadar yapmış olduğumuz transferlerde bu doğrultuda Stachowiak da bir kaleci için genç sayılabilecek 29 yaşında, tecrübeli bir kalecimiz. Gelecek sezonda Büyükşehir Belediyespor’a ciddi katkıları olacağını düşünüyoruz. Ben tekrar Gaziantep’e Büyükşehir Belediyespor’a hoş geldin diyorum” dedi.
ADAM STOCHOWİAK KİMDİR?
2005 yılında Jagellonia takımında profesyonel futbol yaşantısına başlayan Adam daha sonra Odra Wadzislaw, Gornik Zabrze, Anarthosis, GKS Belchatow ve son olarak da Botev Plovdiv takımlarında forma giydi. 29 yaşındaki kaleci, refleksleriyle ve kritik kurtarışlarıyla tanınırken 2008 yılında Polonya U21 Milli Takımında forma giydi. Adam önümüzdeki sezondan itibaren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor forması giyecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.