Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Albimo Alanyaspor Maçının Ardından

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Albimo Alanyaspor arasında oynanan ve Albimo Alanyaspor’un 2-0 kazandığı maçın ardından her iki takımın teknik direktörleri açıklamalara bulundu.Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2015 23:57
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2015 23:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Albimo Alanyaspor Maçının Ardından
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Albimo Alanyaspor arasında oynanan ve Albimo Alanyaspor’un 2-0 kazandığı maçın ardından her iki takımın teknik direktörleri açıklamalara bulundu.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ligi kazasız belasız atlattıklarını belirtirken, Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ligi 3. sırada bitirip Play-off’a kalmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu konuşmasında, “Alanyaspor maça daha hazır geldi çünkü ilk 6 şansları devam ediyordu. Mağlup oldukları taktirde, puan kaybettikleri zaman bu şansı kaybedebilirlerdi. Daha hazır bir takım görüntüsündeydiler ama maça iyi başladık. Bundan önce oynadığımız 2 maça göre çok da kötü oynadığımızı söyleyemeyiz ama dediğim gibi karşımızda iddiası olan, hedefe giden bir takım vardı. Buldukları gollerle kazandılar. Kendilerini tebrik ediyorum. Bizim açımızdan bakıldığı zaman da lige çok kötü başlamış bir takımız. Daha sonra toparlanıp Play-off hedefini dillendirmiştik ki Samsunspor maçından iki mağlubiyetten sonra önümüzdeki sene hedeflerine yönelmeye başladık ama genel anlamda sezonu ifade etmek gerekirse kazasız belasız atlatılmış bir sezon olarak nitelendiriyorum çünkü ligin ilk 8 haftasında galibiyet alamamış, bir yılı aşkın kendi sahasında galip gelememiş ve 8 haftada 4 puanlı 3 takımdan ligin sonuncusu pozisyonunda bir takımdık. Bu yönden bakılabilir. Daha sonra yaptığımız çıkışla ilk 6’yı yakalayabilirdik. Bu yönden de bakılabilir ama genel olarak bakıldığı zaman kazasız belasız bir sezon olarak nitelendiriyorum. Alanyaspor’u da tebrik ediyorum” dedi.
KALPAR: “OYUNCULARIMIN ALINLARINDAN ÖPMEK İSTİYORUM”
Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise oyuncularının alnından öpmek istediğini belirterek, “Tabii Alanyaspor bu ligde ilk yılı ve ilk yılı olması sebebiyle 3’üncülüğü yakalaması çok önemli. Gerçekten çok başarılı bir grafik çizdik. Çok başarılı bir şekilde buraya geldik. Ben bu başarıyı bize tattıran, özellikle oyuncularımı tek tek kutlamak istiyorum. Tebrik etmek istiyorum ve alınlarından öpmek istiyorum. Hakikaten de hak ettikleri şekilde buraya geldiler ve inandıklarını her şekilde sahaya yansıttılar. Her zaman kazanmak için mücadele ettiler. Gerçekten kazanmanın gerekliliğini sahaya yansıtan oyuncu grubuyla çalıştım. Bu da benim gurur kaynağım oldu. Onlarla çalışmak bana gurur verdi ve onları tebrik ediyorum. Ayrıca bu ligde yeni çıkmış bir takımın başkanı olarak, yöneticileri olarak onları da kutlamak istiyorum. İyi bir yönetim tarzı sundular. Biz de onlara layık olmaya çalıştık. Ayrıca Alanyaspor taraftarlarına da hayırlı olsun diyorum. Alanya’ya hayırlı olsun diyorum. Böyle bir başarıyı hak ettiler. Hak ettiren oyuncularımdı. Herkesin emeği var. Başkanın, yönetimin, basının, bizlerin, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bugün burada iyi bir sonuç aldık. Hak etiğimiz bir sonuçtu. İnanıyorum ki oyuncularım çok inançlı, futbolda yanlışlar olabiliyor, eksiklikler olabiliyor ama biz doğruları daha fazla sahaya yansıttık. Bu gün 2-0 galip geldik ve 3. bitirdik. Mutluyum, gururluyum. İnşallah Play-off’ta da bu arzuladığımız sonuçları alırız ve ilk senesi olması sebebiyle inşallah lige çıkarız. Neden olmasın. Buraya kadar gelmişken, 34 maçını iyi geçiren bir takım son 3 maçı da iyi geçirebileceği inancı içerisindeyim. Ben oyuncularıma çok fazla güveniyorum” dedi.
Samsunspor ile Play-off’ta karşılaşacaklarını belirten Kalpar, ”Tabii geçen sene de Samsunspor’dayken final oynadık. Kolay bir maç olmayacak. Her şeyden önce Samsunspor da iyi bir takım. İyi olabildiği için buraya kadar gelebildi. Biz de iyi takımız. İki tane iyi takımın mücadelesi olacak. Deplasmanda oynayacağımız ilk maçtan avantajlı dönmek adına büyük bir mücadele bizi bekliyor. Orada bu mücadeleyi göstereceğiz. İyi bir sonuçla döndüğümüz takdirde tur atlama düşüncesi içerisinde olacağız. İnşallah bunları gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.