Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 1 Puana Razı

Deplasmanda Altınordu ile golsüz berabere kalan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktörü Bayram Bektaş, deplasmanda aldıkları 1 puanın kötü olmadığını söyledi.PTT 1. Lig’in 21. haftasında deplasmanda Altınordu’ya konuk...

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2016 21:33
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2016 21:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Deplasmanda Altınordu ile golsüz berabere kalan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktörü Bayram Bektaş, deplasmanda aldıkları 1 puanın kötü olmadığını söyledi.
PTT 1. Lig’in 21. haftasında deplasmanda Altınordu’ya konuk olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, rakibiyle golsüz berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, maçın genelinde güzel bir mücadele olduğunu söyledi.
Sahaya çok fazla bir şey yansıtamadıklarını kaydeden Bektaş, “Altınordu kendi evinde genç, dinamik, çok koşan bir takım. Bizim de buna karşılık tecrübemizi sahaya yansıtmamız lazımdı. Bunu zaman zaman yaptık. Her seferinde de gol pozisyonu bulduk. Çok kopuk oynadık, bireysel top kayıpları yaptık. Bu da bizim oyunumuzu etkiledi” dedi.
Deplasmanda Altınordu gibi bir takımdan alınan 1 puanın kötü olmadığını savunan Bektaş, “Artık bu maçı unutup Play-off’un içinde kendimizi bulmamız lazım. İstediğimizi alamadık, bu oyunla da bir puana razıyım” diye konuştuk.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.