Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep Büyükşehir Belediyepspor Galibiyeti Hatırladı

PTT 1. Lig’in 13. haftasında evinde konuk ettiği Elazığspor’u 2-0 yenen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 3 maç aradan sonra galibiyetle tanıştı.PTT 1. Lig’in 13. haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Elazığspor karşı karşıya...

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2015 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2015 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep Büyükşehir Belediyepspor Galibiyeti Hatırladı
PTT 1. Lig’in 13. haftasında evinde konuk ettiği Elazığspor’u 2-0 yenen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 3 maç aradan sonra galibiyetle tanıştı.
PTT 1. Lig’in 13. haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Elazığspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ev sahibi ekip 2-0 yenerek 3 maç sonra galibiyet aldı. Daha önce oynadığı son 3 maçta 2 mağlubiyet 1 beraberlik alan mavi-beyazlılar Elazığspor ile oynadığı müsabakayı kazanarak bir nebze moral depolamış oldu. Ligde puan cetvelinde de yukarıya yükselen mavi-beyazlılar, aldığı bu galibiyet sonrası puanın 21’e çıkararak ligde 5. sıraya yükseldi.
5 MAÇTA 4 GOL
Transfer edildiği günden bu yana takımını sırtlamaya devam eden Sırp forvet Nemanja Kojic çıktığı son 5 maçta 4 gol atma başarısı gösterdi. Dün oynanan Elazığspor mücadelesini de boş geçemeyen başarılı forvet attığı gol ile ligdeki gol sayısını 8’e yükseltti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.