Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep Basketbol’un sağlık sponsoru Medical Park oldu

Gaziantep Basketbol’un sağlık sponsoru Medical Park oldu.Bu Sezon Spor Toto Basketbol Ligi’nde mücadele edecek Gaziantep Basketbol ile kentin önemli sağlık kuruluşlarından birisi olan Gaziantep Medical Park Hastanesi arasında sponsorluk anlaşması...

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2016 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2016 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep Basketbol’un sağlık sponsoru Medical Park oldu.
Bu Sezon Spor Toto Basketbol Ligi’nde mücadele edecek Gaziantep Basketbol ile kentin önemli sağlık kuruluşlarından birisi olan Gaziantep Medical Park Hastanesi arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.
Medical Park Hastanesi’nde düzenlenen sağlık sponsorluğu protokol imza törenine Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba, Gaziantep Basketbol Kulübü Başkanı Deniz Köken ve yöneticiler katıldı. Gaziantep Basketbol Kulübü Başkanı Deniz Köken, Medical Park Gurubu’nun Türk sporuna verdiği sağlık desteğinin önemine dikkat çekerek, imzalanan protokolün her iki taraf için de hayırlı olmasını diledi.
Köken: “Gençlerimizi sporla buluşturmalıyız"
Başkan Köken, Gaziantep’te 600 bin ortaöğretim öğrencisi bulunduğunu ve bu öğrencilerin mutlaka spor ya da sanatla buluşturulması gerektiğine işaret etti. Köken, “Bu şehirde 600 bin ortaöğretim öğrencisi var. Bu demek oluyor ki her 3 kişiden biri 18-19 yaşın altındı. Bu şehri ve insanlarını sporla buluşturmamız gerek. Gençlerimizi mutlaka sporla buluşturmamız lazım. Bunu başaramazsak gelecekte onları başka sorunlarla buluşturmuş oluruz. Bunun önüne geçmek için bütün kurumlarımızla topyekun bir çalışma içerisine girmeliyiz. Bu birkaç kurumun çabasıyla olacak bir şey değil. Bu anlamda kentteki tüm sivil toplum kuruluşlarından, medyadan, firmalardan destek istiyoruz Mesele, sadece liglerde kulüp bulundurmak değil, herkesi sporla buluşturmak. Biz, bir lise öğrencisinin okulunu bitirmeden önce her hangi bir spor dalında lisans çıkartıp sporla uğraşmasını, resim yapmasını, bir müzik aleti çalmasını, şarkı söylemeyi, resim yapmayı öğrenmesini istiyoruz. Bu çerçevede Medical Park Gurubu’na sağlayacakları destekten dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.
Kubba: "Bu takıma sahip çıkmak boynumuzun borcu"
Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba da konuşmasında, Gaziantep Basketbol’un ligde kalıcı olması için el birliğiyle çalışacaklarını dile getirerek, "Sponsorluk konusunda Başkandan teklif aldığımızda tereddütsüz kabul ettik. Çünkü biz de çocuklarımızın, öğrencilerimizin sporla buluşturulması gerektiğine inanıyoruz. Gaziantep Basketbol Kulübü’nü yakından takip ediyoruz. Başkana iş yoğunluğuna rağmen spora da zaman ayırdığı için ayrıca teşekkür ediyorum. Kapanacak olan bir takımı devralıp, lige devam ettirmek kolay değil. Takım gerçekten son anda lige devam kararı aldı. Bu kulübün kapanması gerçekten şehre büyük zarar verecekti. Bundan dolayı Sayın Başkana ve müteşekkiriz. İnşallah elbirliğiyle Gaziantep Basketbol Kulübünü bu ligde tutarız. Bu konuda bizim de bir katkımız olursa gerçekten mutlu oluruz. Bu takıma destek olmak, sahip çıkmak boynumuzun borcudur" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Gaziantep Medical Park Hastanesi ve Gaziantep Basketbol arasında 2016-2017 sezonu için sağlık sponsorluğu protokolü imzalandı. Köken, imza töreninin ardından Kubba’ya günün anısına plaket verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.