Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep Basketbol Takımı, Sponsorluk Görüşmelerine Başladı

Spor Toto Basketbol Ekiplerinden Gaziantep Basketbol Takımına 5 Yıldan Bu Yana Sponsorluk Desteği Veren Royal Halı’ya Genel Menajer Boray Dai Teşekkür Ederken Yeni Bir Sponsorluk Görüşmelerine Ara Vermeden Başladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2016 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2016 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep Basketbol Takımı, Sponsorluk Görüşmelerine Başladı
Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Gaziantep Basketbol Takımı’na 5 yıldan bu yana sponsorluk desteği veren Royal Halı’ya Genel Menajer Boray Dai teşekkür ederken, yeni sponsorluk arayışlarının sürdüğünü dile getirdi.
Gaziantep basketboluna ligde ve Avrupa’da 5 yıldır sponsor olan ve desteğini esirgemeyen Royal Halı, Gaziantep ekibiyle yeni sezon için sponsorluk sözleşmesi imzalamadı. Royal Halı’nın isim sponsorluğunu çekmesinin ardından mor-turunculu ekibin Genel menajeri Boray Dai, Royal Halı’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti. Mor-turunculu ekip, Royal Halı ile yeniden sponsorluk anlaşması imzalanmamasının ardında yeni sponsorluk arayışına girdi.
GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
Royal Halı’nın 5 senedir ana sponsorları olduğunu kaydeden Gaziantep Basketbol Takımı’nın Genel Menajeri Boray Dai, “Hem lige çıkarken hem de 5 senedir en üst ligde sponsorumuz oldular. Tabi ki bu bir bayrak yarışıdır. Gaziantep büyük bir şehir ve eminiz ki bu başarılı takıma sahip çıkıp kendi markasını kuvvetlendirmek isteyen bir firma olacak. Sponsorluk görüşmeleri sürmekte, netleştikten sonra transferlere hız vereceğiz” şeklinde konuştu.
BÜYÜK BEĞENİ KAZANDI
Gaziantep Basketbol, Royal Halı’nın desteği altında FIBA Avrupa Kupası’nda çeyrek final oynamasına ve BSL’de son sezonda play-off oynama başarısına ulaşmış, oynadığı basketbol ve kulüp yapısındaki istikrar sayesinde basketbol kamuoyunun beğenisini kazanmayı başarmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.