Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep Basketbol ilk galibiyetini almak istiyor

Gaziantep Basketbol Genel Menajeri Boray Dai, Yarın Oynanacak Mücadelenin Her İki Takım Açısından Da Çok Önemli Olduğunu Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2016 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2016 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep Basketbol ilk galibiyetini almak istiyor
Spor Toto Basketbol Ligi’nde oynadığı son 5 maçı da kazanamayan Gaziantep Basketbol, yarın sahasında konuk edeceği Best Balıkesir karşısında ilk galibiyetini almak istiyor.
Gaziantep Basketbol, ligde kötü gidişata Best Balıkesir karşısında vermeyi hedefliyor.
“Sezonun en önemli maçına çıkıyoruz”
Gaziantep Basketbol Genel Menajeri Boray Dai, İHA’ya yaptığı açıklamada yarın oynanacak mücadelenin her iki takım açısından da çok önemli olduğunu söyledi. Dai, ”Kendi saha avantajımızı iyi kullanarak bu karşılaşmadan kesinlikle galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Belki de sezonun en önemli maçlarından birine çıkıyoruz. Bu maçı kazanırsak üzerimizdeki baskıyı atmış olacağız. Hafta içi oynadığımız Avrupa maçında sahadan galibiyetle ayrılmıştık. Bu aldığımız galibiyet yarın Best Balıkesir ile oynayacağımız mücadele açısından bize moral olacaktır. Tüm sporseverleri takımımıza destek olmaları için salona bekliyoruz” diye konuştu.
Gaziantep Basketbol ile Best Balıkesir, Spor Toto Basketbol Ligi’nin 6. haftasında yarın saat 17.00’de Şahinbey Karataş Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.