Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep Arena’nın kale direkleri dikildi

Gaziantepspor’un 2016-2107 sezonunda maçlarını oynamayı hedeflediği yeni stadı Gaziantep Arena’nın inşaatında sona geliniyor.Kırmızı-siyahlı taraftarların merak beklediği Gaziantep Arena Stadyumu’nda inşaat çalışmaları devam ediyor....

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2016 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2016 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantepspor’un 2016-2107 sezonunda maçlarını oynamayı hedeflediği yeni stadı Gaziantep Arena’nın inşaatında sona geliniyor.
Kırmızı-siyahlı taraftarların merak beklediği Gaziantep Arena Stadyumu’nda inşaat çalışmaları devam ediyor. Stadı en kısa zamanda bitirmeyi hedefleyen Gaziantepspor yönetimi stattaki son pürüzleri gidermek için yoğun bir şekilde çalışıyor. Stadın çimlerinin ve koltuk montajının tamamlanmasının ardından son işlem olarak görülen kale direkleri ve fileler de takıldı. Stadın çizgilerinin ise birkaç güne çizilmesi bekleniyor. Stadın bina dışındaki çevre düzenlemesi ve asfaltlama çalışmalarının da sürdüğü öğrenildi.
Öte yandan Gaziantepspor Kulübü yöneticilerin Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında evinde ağırlayacağı Kayserispor maçını yeni stadı Gaziantep Arena’da oynamak için TOKİ’ye başvurdu. Çalışmaların hızlandırılması talebinde bulunan yöneticilerin TOKİ’den onay gelmesi halinde yeni statta ilk maç için hazırlıklara başlayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.