Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gardiyan Milli Takımı 4’ncü Oldu

Fransa’da düzenlenen Uluslararası Cezaevi Personeli Futbol Turnuvası’nda Türk Milli Takımı 4’ncü olarak büyük bir başarıya imza attı.Uluslararası Cezaevi Personeli Futbol Turnuvası 2 yılda bir düzenleniyor. Turnuvaya Avrupa Birliği’ne...

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 10:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fransa’da düzenlenen Uluslararası Cezaevi Personeli Futbol Turnuvası’nda Türk Milli Takımı 4’ncü olarak büyük bir başarıya imza attı.
Uluslararası Cezaevi Personeli Futbol Turnuvası 2 yılda bir düzenleniyor. Turnuvaya Avrupa Birliği’ne üye ve aday ülkelerin ceza infaz kurumları personeli ve yöneticilerinden oluşan takımlar katılıyor. Fransa’nın Dijon kentinde 14-18 Haziran 2016 tarihleri arasında düzenlenen turnuvaya Fransa, Romanya, Estonya, Moldova, Avusturya, Slovakya, Çek Cumhuriyeti, Reunion Adası ile Türkiye ceza infaz kurumu takımı katıldı.
YARI FİNAL OYNADIK
Cezaevinde çalışan gardiyanlardan oluşan milli takım turnuvada yarı finale kadar yükseldi. Milli takım Slovakya, Çek Cumhuriyeti ve Moldova’nın arkasından 4. oldu. Ay-yıldızlılar, Moldova’ya yarı final müsabakasında penaltılarda mağlup olarak turnuvayı 4’ncü olarak tamamladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.