Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaraylı kürekçinin durumu cumartesi belli olacak

Önceki gün Sakarya’da trafik magandaları tarafından bıçaklanan Galatasaraylı milli kürekçi Enes Kuşku’nun 2016 Rio Olimpiyat Oyunları’na katılıp katılamayacağı cumartesi günü netlik kazanacak.Önceki gece Sakarya’da trafik magandaları...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2016 20:25
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2016 20:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Önceki gün Sakarya’da trafik magandaları tarafından bıçaklanan Galatasaraylı milli kürekçi Enes Kuşku’nun 2016 Rio Olimpiyat Oyunları’na katılıp katılamayacağı cumartesi günü netlik kazanacak.
Önceki gece Sakarya’da trafik magandaları tarafından bıçaklanan, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları kotası alan Galatasaraylı milli kürekçi Enes Kuşku, GSTV’ye açıklamalarda bulundu. Olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren Enes Kuşku, "Üzücü bir olay yaşandı. En kısa sürede bu işin sorumlularının yakalanmasını istiyorum" dedi.
Enes, olimpiyatlara gidip gidemeyeceği yönündeki soruya ise "Olimpiyatlara katılım konusu cumartesi günü yapılacak son kontrollerin ardından belli olacak" yanıtını verdi.
Aynı olayda yaralanan bir başka kürekçi Mücahit Sağlık da olayın faillerinin bir an evvel yakalanmasını temenni ederken 8 Temmuz Cuma günü, Enes Kuşku’nun durumu ile ilgili Florence Nightingale Hastaneleri tarafından resmi bir açıklama yapılacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.