Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray'ın şampiyonluğu Bandırma'da coşkuyla kutlandı

Galatasaray, Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalması üzerine Spor Toto Süper Lig'in 2014-15 sezonu şampiyonu oldu. Galatasaray'ın şampiyonluğu tüm yurtta olduğu gibi Bandırma’da da coşku içerisinde kutlandı. Süper...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2015 01:04
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2015 01:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray'ın şampiyonluğu Bandırma'da coşkuyla kutlandı
Galatasaray, Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalması üzerine Spor Toto Süper Lig'in 2014-15 sezonu şampiyonu oldu. Galatasaray'ın şampiyonluğu tüm yurtta olduğu gibi Bandırma’da da coşku içerisinde kutlandı.

Süper Lig'in bitimine bir hafta kala Fenerbahçe'nin, İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalmasıyla Galatasaray sezonun şampiyonu olarak ipi göğüsledi. Maçın bitiminden sonra Galatasaray taraftarları meydanlara akın etti. Alınan bu skorla takımlarının şampiyonluğunu kutlamak amacıyla sokağa dökülen Galatasaray taraftarlarının sevinçleri renkli görüntülere sahne oldu.

Eşleri ve çocukları ile kutlamalara katılan taraftarlar, meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde yürüdü. Galatasaraylılar, ellerinde takımlarının bayraklarıyla meydanlara akın ederken bazı taraftarlar uzun araç konvoyları oluşturdu. Bandırma ilçesinde ise Cimbomlu taraftarlar, Cumhuriyet Meydanı'nı doldurdu. Ellerinde meşaleler eşliğinde Bandırma Caddelerinde sloganlar atarak yürüyüşe geçen sarı kırmızılı taraftarlar, zaman zaman trafikte aksamalara sebep oldu.

Bandırma caddelerinde dolaşan taraftarlar, tekrar cumhuriyet meydanına gelerek İstiklal Marşı'nın ardından sessizce dağıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.