Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray'ın mağlubiyeti Belçika basınında

Galatasaray’ın, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu beşinci maçında Belçika temsilcisi Anderlecht’e 2-0 yenilmesi, Belçika medyasında geniş yer buldu. De Morgen gazetesinin haberinde, Anderlecht takımının başarılı golcüsü Chancel Mbemba’ya...

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2014 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2014 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray’ın, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu beşinci maçında Belçika temsilcisi Anderlecht’e 2-0 yenilmesi, Belçika medyasında geniş yer buldu.

De Morgen gazetesinin haberinde, Anderlecht takımının başarılı golcüsü Chancel Mbemba’ya yer verdi. İki gol ile Anderlecht takımının Belçika futbol dünyasını güzelleştirdiğini yazan De Morgen gazetesi, Galatasaray’ın çok dağınık futbol oynadığını belirtti.

De Standaard gazetesi, Anderlecht takımının 14 yıl sonra böyle bir sonucu hak ettiğini belirtilirken, Galatasaray takımının güven vermediğine dikkat çekti. Haberde, sarı kırmızılı futbolcuların hızlıca takım arkadaşlarına pas atmasını, pası atan kişinin hata yapmak istememesine bağladı.

Het Laatste Nieuws gazetesi, "Mbemba gerçek bir katil" başlığını tercih ettiği haberinde, bir golde kafasıyla diğer golde de ayağıyla topu ağlarla buluşturduğunu yazdı. Gazete, Mbemba’nın bu galibiyetten sonra değerinin ve performansının artacağına da değindi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.