Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray’ın 4 Yıldızlı Forması Hazır

Galatasaray, 4 yıldızlı formasını sarı-kırmızılı resmi internet sitesinden ve de sosyal ağlardan paylaştı. Sneijder, Lukas Podolski, Semih Kaya, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan 4 yıldızlı formalarla poz verdi.Geçen sezonu şampiyon tamamlayarak...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2015 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2015 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray, 4 yıldızlı formasını sarı-kırmızılı resmi internet sitesinden ve de sosyal ağlardan paylaştı. Sneijder, Lukas Podolski, Semih Kaya, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan 4 yıldızlı formalarla poz verdi.
Geçen sezonu şampiyon tamamlayarak tarihindeki 20’nci şampiyonluğunu yaşayan Galatasaray’da 4 yıldızlı formalar tanıtılmaya başladı. Sarı-kırmızılı takımın sosyal medya hesapları ve Galatasaray’ın resmi internet sitesinden de 4 yıldızlı formaların fotoğrafları paylaşıldı. Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Semih Kaya, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz 4 yıldızlı formalarla tek tek poz verdi.
Galatasaray’ın resmi internet sitesinden, "Türkiye’nin Gurur Forması" şeklinde yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Galatasaray 2015-16 sezonunu geçmiş başarılarının simgesi olan 3 yıldızın üzerine Türkiye’nin ilk ve tek dördüncü yıldızını yerleştirerek taçlandırıyor.
110 yıldan bu yana, parçalı tasarım takımın iç saha formalarının büyük bir çoğunluğunda ön plana çıkmıştı, fakat geleneklerinin cesur bir tekrarı olarak şimdi de tarihinden gelen ve kazanma ruhunun temsili olan parçalı formanın ayrıca şort ve çoraplarında düz siyah ve düz beyaz alternatifleri de klasik duruşun yansıması olarak kullanılacaktır.
Dört yıldızın ilk ve tek sahibinin yeni iç saha kiti güçlü, özgün ve yeni bir görünüşe sahip; sağ kısmı baştan aşağı sarıya boyanmışken, sol kısmı ise tamamen kırmızıdır.
Yeni iç saha forması, sırtında siyah kesime sahip modern hakim yakayı ön plana çıkartırken, formanın sarı olan kısmının yanında kırmızı şerit ve kırmızı olan diğer yarısında ise sarı bir şerit vardır.
Galatasaray ayrıca bu sezon, meşhur iç saha renkleriyle zarif biçimde zenginleştirilmiş yeni ve şık siyah deplasman kiti eşliğinde sahaya çıkacak.
Yeni siyah deplasman kitleri Galatasaray’a, spor kulübünün en sevilen sembollerinden biri olan aslanın gücünü ve güçlülüğünü yansıtan; aynı zamanda da rakibini korkutan ve ona hükmeden yeni bir görünüm veriyor.
Bu yeni kit kulübün gururunu temsil etmenin yanı sıra, performans yeniliği, kumaş teknolojisi, nem kontrolü ve çevresel sürdürülebilirlikte ki en yeni gelişmeleri sunarak oyuncuların sınırlarını zorlamalarına yardımcı olmak için tasarlanmıştır.
Türkiye’nin gururu olmaya, yeni tarih sayfalarını destanlar yazarak açmaya, ülkemizin ilk ve tek 4 yıldızlı forması ile mücadeleye etmeye hazırız. Haydi hep beraber tek bilek tek yürek yepyeni zaferler kazanmaya.
Türkiye’nin gurur forması sadece şu anda Gsstore.org’da."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.