Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray’dan Erteleme Talebi

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off Çeyrek Final serisi ikinci maçında bu akşam Abdullah Gül Üniversitesi ile karşılaşacak olan Galatasaray, maçın ertelenmesi talebinde bulundu.Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off Çeyrek Final...

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2016 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2016 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off Çeyrek Final serisi ikinci maçında bu akşam Abdullah Gül Üniversitesi ile karşılaşacak olan Galatasaray, maçın ertelenmesi talebinde bulundu.
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off Çeyrek Final serisi ikinci maçında sarı-kırmızılı takım, bu akşam Abdullah Gül Üniversitesi ile karşılaşacak. Galatasaray, takımda bazı oyuncuların gıda zehirlenmesi geçirdiği gerekçesiyle karşılaşmanın ertelenmesi talebinde bulundu. Türkiye Baskerbol Federasyonu’na (TBF) talepte bulunan sarı-kırmızılılarda, Jelena Dubklevic, Ann Wauters ve Cansu Köksal’ın mide bulantısı, kusma, ishal gibi şikayetlerle hastanede tedavi altına alındığı, takımda ayrıca diğer bazı oyuncuların da benzer şikayetlerinin olduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.