Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray’da UEFA Avrupa Ligi hesapları

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkma şansını daha önce kaybeden Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’ne gitmek için Porto’yu yenme hesapları yapıyor. Sarı-kırmızılılar, Porto’ya puan kaybetmesi durumunda ise L. Moskova’nın da Almanya’da...

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2018 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2018 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray’da UEFA Avrupa Ligi hesapları

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkma şansını daha önce kaybeden Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’ne gitmek için Porto’yu yenme hesapları yapıyor. Sarı-kırmızılılar, Porto’ya puan kaybetmesi durumunda ise L. Moskova’nın da Almanya’da puan bırakmasını bekleyecek.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu altıncı maçında yarın saat 20.55’te Türk Telekom Stadyumu’nda Portekiz ekibi Porto ile oynayacak. Daha önce gruptan çıkma şansını kaybeden sarı-kırmızılılar, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam etme yolunda kritik bir müsabakaya çıkacak. Grupta Porto ile Schalke 04 çıkmayı garantilemişti. Galatasaray ile Lokomotiv Moskova ise son hafta 3. olmak için sahaya çıkacak. Moskova ekibi de bu hafta Schalke 04 ile deplasmanda mücadele edecek. Galatasaray’ın bu zorlu mücadele öndesi 4 puanı bulunurken, Rus ekibi ise 3 puanda.

Üçüncülük hesapları

Galatasaray, Porto’yu mağlup etmesi durumunda diğer maça bakmaksızın gruptan üçüncü olarak çıkacak. Sarı-kırmızılıların yenilmesi ya da berabere kalması durumunda ise Lokomotiv Moskova’nın Almanya deplasmanında puan kaybetmesini beklenecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.