Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray’da Sneıjder Koşulara Başladı

Galatasaray, Süper Lig’in 28. haftasında Çaykur Rizespor ile TT Arena’da oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetimindeki antrenmanın...

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2016 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2016 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray, Süper Lig’in 28. haftasında Çaykur Rizespor ile TT Arena’da oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetimindeki antrenmanın ilk bölümünde, dün akşam Eskişehirspor maçında forma giyen oyuncuların da dahil olduğu ısınma hareketleri gerçekleştirildi. Antrenman, daha sonra diğer oyuncuların katıldığı pas ve koordinasyon çalışmalarıyla devam etti. Ardından şut çalışmasının yapıldığı antrenmanın ana bölümünde belirli sürelerle dar alanda üç üçe çift kale maç gerçekleştirildi.
Selçuk İnan’ın tedavisine planlanan doğrultuda devam edilirken, Wesley Sneijder tedavisinin ardından düz koşulara başladı. Sinan Gümüş, tedavisinin ardından salonda kuvvet ve salonda adaptasyon çalışmalarına başladı. Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu ve Jason Denayer, tedavilerinin ardından kendileri için hazırlanan programlar dahilinde salonda kuvvet ve sahada koşu çalışması yaptı.
Galatasaray, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından salı günü yapacağı antrenmanla devam edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.