Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray'da Sabri onbirde, Sneijder yedekler arasında

Şampiyonlar Ligi'nde ve Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren Galatasaray, sahasında Kasımpaşa'yı mağlup ederek salı günü Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ile oynayacağı maç öncesinde moral bulmak istiyor. Geçtiğimiz hafta...

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2014 19:38
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2014 19:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şampiyonlar Ligi'nde ve Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren Galatasaray, sahasında Kasımpaşa'yı mağlup ederek salı günü Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ile oynayacağı maç öncesinde moral bulmak istiyor.
Geçtiğimiz hafta Şampiyonlar Ligi'nde önce Borussia Dortmun'a 4-0 ardından da ligde İstanbul Başakşehir'e 4-0 mağlup olarak büyük şok yaşayan Sarı-kırmızılılar, Kasımpaşa'yı mağlup ederek en azından bu iki kötü maçın şokunu atlatmayı hedefliyor.

SABRİ ONBİRDE, SNDEIJDER KULÜBEDE
Sezon başında A takımla birlikte çalışmalara alınmayan ve yaklaşık 3.5 aydır takımdan uzak kalan Sabri Sarıoğlu, pazar günü yapılan seçimin ardından yeni yönetimle birlikte tekrar A takıma dönmüştü. Sarı-kırmızılı takımın emektar futbolcusu, hafta başından beri yaptığı çalışmalar sonrasında teknik direktör Cesare Prandelli tarafından Kasımpaşa maçında ilk onbirde görevlendirdi. Türk Telekom Arena Stadı'na ısınmaya çıkan Sabri'ye taraftarlar tezahürat yaptı. Sabri de kendisine destek olan taraftarlarını alkışladı.
Galatasaray'ın yıldız futbolcularından Sneijder ise teknik direktör Cesare Prandelli tarafından bu maçta yedekler arasında bırakıldı.
Öte yandan Galatasaray'da İstanbul Başakşehir maçında sakatlanan Melo ise bu maçta takımdaki yerini alamadı. Geçen haftaki karşılaşmada sağ bek Veysel Sarı bu maça yedekte başlarken sol bekte göre yapan Tarık Çamdal ise ilk 18 kişilik kadroya dahil edilmedi.

TAKIM KADROLARI
Stat: Türk Telekom
Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Kemal Yılmaz
Galatasaray: Muslera, Sabri, Chedjou, Semih Kaya, Telles, Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş, Hamit Altıntop, Emre Çolak, Olcan Adın, Burak Yılmaz
Kasımpaşa: Isaksson, Orhan Şam, Barış, Donk, Sancak, Andre Castro, Alpaslan, Tunay, Scarione, Babel, Adem Büyük
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.