Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray’da Nigel de Jong ilk antrenmanına çıktı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına iki günlük aranın ardından yaptığı antrenmanla devam etti. Sarı-kırmızılılarda yeni transfer Nigel de Jong, antrenmanın tamamında takımla...

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2016 20:33
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2016 20:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına iki günlük aranın ardından yaptığı antrenmanla devam etti. Sarı-kırmızılılarda yeni transfer Nigel de Jong, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı.
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma ve koşu çalışmalarıyla başladı. Çalışmalarına daha sonra adaptasyon ve koordinasyon hareketleriyle devam eden sarı-kırmızılılar, antrenmanı yediye yedi pas çalışmasıyla sürdürüldü. Antrenmanın ana bölümünde dar alanda çift kale maç gerçekleştirildi.
Galatasaray’da yeni transfer Nigel de Jong, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı.
Milli takım kamplarında bulunan Serdar Aziz, Tolga Ciğerci, Fernando Muslera, Martin Linnes, Wesley Sneijder, Eren Derdiyok ve Kolbeinn Sigthorsson antrenmanda yer almadı.
Galatasaray, Kayserispor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı çift antrenmanla devam edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.