Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray'da Kasımpaşa maçının hazırlıkları sürüyor

Şampiyonlar Ligi ve peşinden oynadığı Süper Lig maçında 4-0 gibi farklı iki yenilgi alan Galatasaray'da Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak Kasımpaşa maçının hazırlıkları yoğun bir şekilde sürüyor. Sarı kırmızılı ekip dün yaptığı...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2014 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2014 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray'da Kasımpaşa maçının hazırlıkları sürüyor
Şampiyonlar Ligi ve peşinden oynadığı Süper Lig maçında 4-0 gibi farklı iki yenilgi alan Galatasaray'da Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak Kasımpaşa maçının hazırlıkları yoğun bir şekilde sürüyor. Sarı kırmızılı ekip dün yaptığı çift antrenmanın ardından bugünde ilk çalışmasını yaptı. Sarı kırmızılı ekip akşam saatlerinde günün ikinci çalışmasını da yapacak.

Galatasaray, bu sabah yaptığı antrenmanla 31 Ekim Cuma günü oynayacağı Kasımpaşa karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman öncesinde teknik ekip ve futbolcular Cumhuriyeti'n 91. yılını Türk bayrağı açarak kutladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Cesare Prandelli nezaretinde yapılan antrenman fiziksel egzersizlerle başladı. Ardından oyuncular iki gruba ayrılarak koordinasyon-şut ve dayanıklılık çalışmaları ile istasyon çalışması gerçekleştirdi.

Sakatlıkları süren Semih Kaya ve Aurelien Chedjou sağlık heyetinin gözetiminde sahada özel bir çalışma yaparken, Aydın Yılmaz kondüsyona dayalı özel programına devam etti. Felipe Melo ise tedavisinin ardından sağlık heyetinin gözetiminde salonda kısa bir çalışma yaptı.

Galatasaray Futbol Takımı, akşam saatlerinde bir antrenman daha yaparak günü tamamlayacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.