Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray'da başkan adayları son kez üyelere hitap etti

Galatasaray Spor Kulübü Seçim Genel Kurul Toplantısı Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda başladı.Başkan Duygun Yarsuvat'ın açılışını yaptığı genel kurulda Galatasaray Spor Kulübü Seçim Genel Kurul Toplantısı'nda başkan...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2015 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2015 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Spor Kulübü Seçim Genel Kurul Toplantısı Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda başladı.

Başkan Duygun Yarsuvat'ın açılışını yaptığı genel kurulda Galatasaray Spor Kulübü Seçim Genel Kurul Toplantısı'nda başkan adayları da oy verme işlemi öncesinde son birkez daha üyelere hitap etti.

KIRAN: KAZANAN GALATASARAY OLSUN

Başkan adaylarından Turgay Kıran, yaptığı kısa konuşmasında, "Seçimde kazanan Galatasaray olsun. Diğer arkadaşlara başarılar diliyorum." dedi.

Adaylardan Prof. Dr. Ahmet Özdoğan ise Galatasaray Kulübü'ne yakışır bir seçim kampanyası yaptıklarını belirterek, "Bizim Enes Kuşku adında dünya ikincimiz var. Ter akıttı ve dünya ikincisi oldu. Bir tesisi var ve tesis yıkılabilecek durumda. Gazeteleri açtınız, 'Galatasaray kürekte küçülmeye gidiyor' denildi ama bu çocuk kürek çekti dünya ikincisi oldu. Biz hep birlikte bir öykü yazabiliriz." dedi.

ÖZBEK: SEÇİLECEK ADAY ÇOK KIYMETLİ BİR MİRASI TESLİM ALACAK

Başkan Duygun Yarsuvat'ın yönetiminde bulunan ve desteğini alan, Galatasaray Spor Kulübü'nün duayeni olarak gösterilen ve 'Galatasaray'ın Derin Devleti' denilen İnan Kıraç'ın desteklediği bir başka aday Dursun Özbek de seçimi kazananın çok kıymetli bir miras alacağına vurgu yaptı.

Özbek, başkan seçilmesi halinde kulübü bulunduğu yerden daha yukarı taşıyacağını, bayrağı da kendisinden sonra geleceklere başı dik teslim edeceğinin sözünü vererek, "Bu emaneti teslim alırsam bu mirası emanet olarak kabul ediyorum. Aldığımdan daha yukarı da, daha başı dik teslim edeceğime söz veriyorum." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.