Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray, Yeni Salonuna Kavuştu

Galatasaray Kulübü’nün voleybol takımlarına hizmet edecek olan Daikin Park hizmete açıldı.Galatasaray Kulübü yenilenen yeni yuvasına kavuştu. Galatasaray Kulübü’nün bünyesine katılan Taçspor Kulübü’nün Ataşehir’de bulunan tesislerinde...

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2016 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2016 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Kulübü’nün voleybol takımlarına hizmet edecek olan Daikin Park hizmete açıldı.
Galatasaray Kulübü yenilenen yeni yuvasına kavuştu. Galatasaray Kulübü’nün bünyesine katılan Taçspor Kulübü’nün Ataşehir’de bulunan tesislerinde yer alan Daikin Park, sarı-kırmızılı kulübün voleybol şubesine hizmet etmek amacıyla gerçekleştirilen törenle açıldı. Galatasaray HDI Sigorta ve Galatasaray Daikin takımlarına ev sahipliği yapacak olan salon tamamıyla yenilenirken, eklenen tribünlerle de toplam seyirci kapasitesi bin 200’e yükseltildi. Salon, sarı-kırmızı kulübün voleybol şubesinin antrenman, kamp ve resmi müsabakalarına ev sahipliği yapacak.
MUTLUGİL: “ARTIK YÖNETİMLERDE DAHA PROFESYONEL BİR ANLAYIŞ VAR”
Açılışta açıklamalarda bulunan Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, ülkede birçok tesis yapıldığını ve Galatasaray ile Taçspor arasındaki birleşmenin önemli olduğuna dikkat çekti. Mutlugil, “Tebrik diyorum. Bundan sonra hem Türk sporu hem de Türk voleybolu adına bu tesisin daha efektif kullanımı söz konusu olacak. Artık yönetimlerde daha profesyonel yönetim anlayışı var. Avrupa kupaları tecrübeleri neticesinde. Ben bu katkılardan dolayı sayın başkana ve Galatasaray Spor Kulübü’ne teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Mutlu ayrıca voleyboldan daha verim alabilmek için oynama yaşını 6’ya çektiklerini ve bu sayede de sporcuların yeteneklerinin daha ortaya çıkacağını kaydetti.
ÖZBEK: “BURADAKİ AMACIM ÇOK YÜKSEK”
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ise açılışta yaptığı açıklamada, tesiste emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Taçspor çok eski bir spor kulübü. Tenis kulübü olarak biliyor. 25-30 sene evvel yerleri Bostancı’da iken tenis oynadım. Nasıl bir kulüp olduğunu ve spora nasıl bir eğilimi olduğunu oradan biliyorum. Galatasaray ile birleşmesi hem Taçspor’un bugüne kadar getirdiği sporun etik değerleri ve Galatasaray’ın dünyaca bilinirliliği, spora verdiği katkıların birleşmesi sonucunda ortaya çok güzel bir meyve çıktı. Bu da Galatasaray Taçspor Tesisleri. Buradaki amacım çok yüksek çünkü burası spor okullarına voleybol A takımımıza hizmet edecek bir kulüp. Burası binden fazla üyesi olan bir spor kulübü olduğu için burada Türkiye Voleybol Ligi’nde mücadele eden Galatasaray takımını seyretme imkanı bulacak buraya gelen çocuklar. Buradaki mevcut spor okulları, buraya gelen aileler çocukları ile beraber geliyor. Buradaki voleybol maçları ve antrenmanları, oyuncuların ortada dolaşmaları özendirici olacaktır. Ben tekrar buraya emek vermiş, destek vermiş herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.