Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray, Yarı Final İçin Karşıyaka Karşısında

Galatasaray Odeabank, Spor Toto Basketbol Ligi Play-off Yarı Finali’ne yükselmek için yarın Pınar Karşıyaka ile evinde mücadele edecek. İki takım bu sezon daha önce oynadığı 6 karşılaşmadan 3’er galibiyet çıkardı.Galatasaray Odeabank,...

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2016 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2016 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Odeabank, Spor Toto Basketbol Ligi Play-off Yarı Finali’ne yükselmek için yarın Pınar Karşıyaka ile evinde mücadele edecek. İki takım bu sezon daha önce oynadığı 6 karşılaşmadan 3’er galibiyet çıkardı.
Galatasaray Odeabank, Spor Toto Basketbol Ligi play-off çeyrek final üçüncü maçında yarın saat 17.00’de Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Pınar Karşıyaka ile mücadele edecek. İstanbul’da oynanan ilk karşılaşmayı yeşil-kırmızılı ekip 74-67’lik skorla galip gelirken, İzmir’de oynanan mücadeleyi ise sarı-kırmızılılar 65-62’lik skorla mağlup ederek seriyi 1-1’e getirdi.
BU SEZON 7. RANDEVU
Galatasaray Odeabank ile Pınar Karşıyaka bu sezon 7. kez karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmalarda iki ekibin de 3’er galibiyeti bulunuyor. 2’şer kez evlerinde oynadıkları maçlardan galibiyet çıkaran takımlar, 1’er kez de deplasmanda rakiplerini mağlup ettiler.
KAZANAN FENER’İN RAKİBİ
İki takımda deplasmanda rakiplerini mağlup ederken yarı finale çıkacak takımı belirleyecek mücadele ev sahibi avantajından dolayı Galatasaray Odeabank’ın sahasında oynanacak. Karşılaşmadan galip ayrılan ekip play-off yarı finalinde Fenerbahçe’nin rakibi olacak.
Play-off’ta Galatasaray Odeabank’ı Sırp yıldızı Vladimir Micov 17.0 sayı, 6.5 ribaund ve 4.0 asist ortalamalarıyla sırtlarken, Pınar Karşıyaka’da ise Amerikalı oyuncu Bracey Wright 13 sayı, 6 ribaundla katkıda bulunuyor. Sarı-kırmızılılar rakip takımın potasında 66.0 sayı ortalamasıyla oynarken, yeşil-kırmızılılar ise 68.0 sayı ortalamasıyla mücadele ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.