Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray ’Ya Tamam Ya Devam’ Maçına Çıkıyor

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. maçında deplasmanda İspanyol Atletico Madrid’e konuk oluyor. Sarı-kırmızılıların gruptan çıkmak için tek şansı galibiyet.Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. hafta maçında İspanya’da...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2015 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2015 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. maçında deplasmanda İspanyol Atletico Madrid’e konuk oluyor. Sarı-kırmızılıların gruptan çıkmak için tek şansı galibiyet.
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. hafta maçında İspanya’da Atletico Madrid’e konuk oluyor. Grupta 4 puanla 3. sırada bulunan sarı-kırmızılıların, gruptan çıkmak için zorlu deplasmandan 3 puanla dönmekten başka çaresi bulunmuyor. Galatasaray, 3 puan alamaması halinde gruptan çıkma şansını tamamen kaybedecek. Sarı-kırmızılıların zorlu karşılaşmayı kazanması durumunda her şey son hafta maçlarına kalacak. Ayrıca Galatasaray, Madrid’i 3 farklı mağlup etmesi durumunda ikili averajda da öne geçmiş olacak. Son hafta maçında evinde Astana’yı ağırlayacak olan Galatasaray için Benfica-Atletico Madrid maçı da bir o kadar önemli hale gelecek. Galatasaray’ın Madrid karşısında kaybetmesi, Astana’nın da Benfica’yı yenmesi durumunda ise sarı-kırmızılılar, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam etmek için son hafta evinde Astana’yı yenmek zorunda olacak.
4 EKSİK BULUNUYOR
Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından Galatasaray, zorlu karşılaşmaya kaleci antrenörü Claudio Taffarel yönetiminde çıkacak. Sarı-kırmızılılar karşılaşmada cezalı olan Burak, Selçuk ve sakatlıkları süren Carole ile Hamit’in yokluğunda mücadele edecek.
10 MAÇTIR DEPLASMANDA KAZANAMIYOR
Avrupa kupalarındaki 266. maçına çıkacak olan Galatasaray, bu karşılaşmalarda 98 galibiyet ve 99 yenilgi aldı. Sarı-kırmızılılar, rakip filelere 366 gol gönderdi ve kalesinde ise 394 gol gördü. Ayrıca Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı son 10 deplasman maçında galibiyet yüzü göremedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.