Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray Veteranlar, Fethiyespor Veteranları 4-2 yendi

Galatasaray Taraftarlar Derneği Fethiye Şubesi’nin açılışı için Fethiye’ye gelen Galatasaray Veteranlar Takımı, Fethiye Şehir Stadı’nda Fethiyespor Veteranları ile yaptığı dostluk maçını 4-2 kazandı.Galatasaraylı taraftarların...

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2016 22:55
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2016 22:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Taraftarlar Derneği Fethiye Şubesi’nin açılışı için Fethiye’ye gelen Galatasaray Veteranlar Takımı, Fethiye Şehir Stadı’nda Fethiyespor Veteranları ile yaptığı dostluk maçını 4-2 kazandı.
Galatasaraylı taraftarların meşaleler yakarak destek verdiği sarı-kırmızılı veteranlar ile Fethiyespor veteranlar arasındaki karşılaşmayı, Uğurtan Kocaman, Cemre Hekimci ve Durmuş Ali Kepçeli hakem üçlüsü yönetti. Galatasaray Veteran Takımı sahaya Kerem inan, Aydın Okay, Furkan Ölçer, Faruk Atalay, Alp Yalman, Evren Turan, Altan Aksoy, Metin Yıldız, Erkan Engin, Turgay Kazancı, Mustafa Kocabey ve Hasan Vezir 11’i ile çıktı. Fethiyesporlu veteranlar ise sahada Alparslan, Mustafa, Okan, Salih, Şener, Osman, Onur, Tolga, Yücel, Önder, Hakan Aşık 11’i ile yer aldı.
Dostluk havasında geçen karşılaşmada ilk yarı golsüz kapanırken; ikinci yarıda penaltıdan Evren Turan, Faruk Atalay ve Mustafa Kocabeyin iki golüyle Galatasaray Veterenlar takımı karşılaşmayı 4-2 kazanmasını bildi. Fethiyespor Veteranlar takımının gollerini ise Yücel ve Mustafa kaydetti. Karışlaşmayı Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı, Fethiyespor Başkanı Okan Uysal ve Galatasaraylı bazı yöneticilerde izledi.
Galatasaray Sportif A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Alp Yalman, ilerlemiş yaşına rağmen ortaya koyduğu mücadelenin ardından maçı değerlendirdi. Yalman, "Bir veteranlar ligi oluşturulursa iyi olur. Burada dostluk ortaya koyduk" diye konuştu.
Galatasaray’ın "Papen Mustafa" lakaplı oyuncularında Mustafa Kocabey de, şöyle konuştu:
"Dostluk amaçlı güzel bir karşılaşma ortaya koyduk. İki gol attım. Gol atmak değil dostluk çok güzeldi"
Galatasaray Taraftarlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Emre Can Arıkan ise yaptığı açıklamada, "Galatasaray Kulübü’nün izniyle dernek binamızı açtık. Fethiyespor veteranları ile Galatasaraylı veteranları buluşturduk" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.