Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray tribünlerinden Volkan Demirel’e tepki

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbide sarı-kırmızılı taraftarlar maç boyunca Volkan Demirel’e tepki gösterdi. 51. dakikada tribünlerden atılan yabancı bir madde, tecrübeli kalecinin sol bacağına isabet etti.TT Arena’da oynanan...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2017 20:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2017 20:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray tribünlerinden Volkan Demirel’e tepki

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbide sarı-kırmızılı taraftarlar maç boyunca Volkan Demirel’e tepki gösterdi. 51. dakikada tribünlerden atılan yabancı bir madde, tecrübeli kalecinin sol bacağına isabet etti.

TT Arena’da oynanan derbide Galatasaray taraftarları, Fenerbahçe Kaptanı ve kalecisi Volkan Demirel’e maç boyunca tepki gösterdi. Maçın başlamasının ardından tecrübeli file bekçisine olumsuz tezahüratlar yapan sarı-kırmızılılar, ikinci yarıda Volkan Demirel’in koruduğu kaleye yabancı madde yağdırdı. Dakikalar 51’i gösterdiğinde kale vuruşu için hazırlık yapan Volkan, kalenin önüne düşen cisimleri temizlediği sırada tribünlerden tekrar yabancı madde atılmaya başlandı. Atılan bir cisim, Volkan Demirel’in sol bacağına isabet edince Galatasaraylı futbolcular kalenin önüne kadar gelerek taraftarları, yabancı madde atmamaları için uyardı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.