Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray, Real Madrid maçı hazırlıklarına başladı

Spor-Toto Süper Lig'in 12. haftasında dün akşam Sivasspor'u 2-1 yenen Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Roberto Mancini...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2013 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray, Real Madrid maçı hazırlıklarına başladı
Spor-Toto Süper Lig'in 12. haftasında dün akşam Sivasspor'u 2-1 yenen Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Roberto Mancini yönetiminde yapılan idmanda Sivasspor karşısında ilk 11'de oynayan oyuncular, rejenerasyon çalışması yaparak antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise kondüsyon ve taktik çalışması yaparak idmanı noktaladı.

Sol ayak bileği bağlarında zorlanma olan ve Sivasspor maçında dudağına darbe alan Emmanuel Eboue tedavisinin ardından rejenerasyon antrenmanına katıldı. Semih Kaya, tedavisinin ardından sahada kondüsyon ve taktik çalışmanın bir bölümünde yer aldı. Ayak baş parmağında kırık bulunan Fernando Muslera ise tedavisinin ardından salona çalıştı.

Galatasaray, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.