Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray Odeabank, Orhan Hacıyeva’yı kadrosuna kattı

Galatasaray Odeabank, geçtiğimiz sezon Acıbadem Üniversitesi’nde oynayan Azerbaycan asıllı Türk basketbolcu Orhan Hacıyeva’yı kadrosuna kattı.Bu sezon hem THY Euroleague hem de Spor Toto Basketbol Ligi’nde iddialı bir kadro kurmak isteyen...

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2016 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2016 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Odeabank, geçtiğimiz sezon Acıbadem Üniversitesi’nde oynayan Azerbaycan asıllı Türk basketbolcu Orhan Hacıyeva’yı kadrosuna kattı.
Bu sezon hem THY Euroleague hem de Spor Toto Basketbol Ligi’nde iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray Odeabank, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz sezon Acıbadem Üniversitesi’nde geçiren Azerbaycan asıllı Türk oyuncu Orhan Hacıyeva’yı kadrosuna kattı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Hacıyeva ile 1 yıllık anlaşma yapıldığı bildirildi.
İkinci yerli, toplamda 8. transfer
Galatasaray, Hacıyeva ile anlaşmasıyla bu sezon daha önce transfer ettiği Can Korkmaz ile birlikte ikinci yerli transferini yapmış oldu. Sarı-kırmızılılar daha önce Russ Smith, Deon Thompson, Alex Tyus, Jon Diebler, Nenad Krstic ve Austin Daye’yi kadrosuna katmıştı.
26 yaşındaki oyuncu daha önce Pertevniyal, Darüşşafaka Doğuş, Türk Telekom, Aliağa Petkim ve Muratbey Uşak Sportif’te forma giymişti. Hacıyeve, geçen sezon Acıbadem Üniversite ile Türkiye Basketbol Ligi’nde 9.6 sayı, 5.3 ribaund ve 0.8 asist ortalamalarıyla mücadele etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.