Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray, Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını sürdürdü

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 14. haftasında 20 Aralık Cumartesi günü Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak Galatasaray, bu maçın hazırlıklarına devam etti.    Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2014 20:13
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2014 20:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray, Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını sürdürdü
Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 14. haftasında 20 Aralık Cumartesi günü Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak Galatasaray, bu maçın hazırlıklarına devam etti.

    Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular ısınma hareketlerinin ardından koordinasyon çalışması yaptı.

Özel program dahilinde çalıştığı kaydedilen Blerim Dzemaili, tedbir amacıyla akşam antrenmanında katılmadı.

BASIN MENSUPLARINDAN GALATASARAY FUTBOL TAKIMI'NA PLAKET VE BAKLAVA

Bu arada antrenmandan önce Galatasaray'ı takip eden basın mensupları, geçen yıl hayatını kaybeden meslektaşları Hacı Hasdemir, Süleyman Gültekin ve Erkan Koyuncu'nun ailelerine yaptıkları yardımdan dolayı sarı-kırmızılı takımın teknik heyet ve futbolcularına plaket verdi. Yanlarında getirdikleri baklavayı da ikram eden basın mensupları, futbolcular ve teknik heyetle fotoğraf çektirdi.

    Takım adına plaketi alan kaptan Selçuk İnan ise basın mensuplarına teşekkür ederken, bu tür yardımlara devam edeceklerini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.