Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray mali genel kurulu başladı

Galatasaray Kulubü'nün Yıllık Olağan Genel Kurulu Toplantısı Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde başladı.İlk olarak Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi yapıldı. Olağan Genel Kurul Divan Başkanlığına oybirliği ile Metin Ünlü seçildi....

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2015 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2015 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Kulubü'nün Yıllık Olağan Genel Kurulu Toplantısı Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde başladı.

İlk olarak Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi yapıldı. Olağan Genel Kurul Divan Başkanlığına oybirliği ile Metin Ünlü seçildi. Suat Sarı ve Aykut Ergin başkan yardımcılığına, Ahmet Şenkal ve Aydın Okay da sayman üyeliğe seçildi.

Genel kurula Başkan Duygun Yarsuvat'tan bir dönem önce başkanlık yapan Ünal Aysal, Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, eski başkanlardan Alp Yalman ve Faruk Süren de katıldı. Genel kurul sıralarında Ünal Aysal ile İnan Kıraç'ın beraber oturması dikkatlerden kaçmadı.

İBRA MESELESİ

Sarı kırmızılı kulübün Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı, 582 üyenin katılımıyla, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Anadolu Auditorium’da yapılıyor.

Genel kurulda kulübün mali ve idari yönden nasıl ibra edileceği tartışmaları yer alıyor. Geçen yılın ilk on ayında görev yapan Ünal Aysal'ın döneminin de ayrı ibra edilebileceği belirtiliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.