Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray LİV Hospital, Nolan Smith’i kadrosuna kattı

Galatasaray LİV Hospital Basketbol Takımı, Amerikalı oyuncu Nolan Smith ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.LİV Hospital’ın Etiler’de bulunan hastanesinde sağlık kontrolünden geçtikten sonra yapılan imza törenine şube koordinatörü Murat Özyer’de...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2014 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2014 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray LİV Hospital Basketbol Takımı, Amerikalı oyuncu Nolan Smith ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.

LİV Hospital’ın Etiler’de bulunan hastanesinde sağlık kontrolünden geçtikten sonra yapılan imza törenine şube koordinatörü Murat Özyer’de katıldı. Özyer, yaptığı açıklamada önemli bir oyuncuyu kadrosuna dahil ettiklerini söyledi
.
Murat Özyer, "Bu sene ilk imza törenimizi yapıyoruz. Galatasaray olarak bu sezon yabancı oyuncularımızda değişik isimlerle birlikte olacağız. Çok önemli koçlarla çalışan, önemli başarılılara imza atmış bir oyuncuyu kadromuza dahil ediyoruz. Kendisine Galatasaray’a hoşgeldin diyorum." dedi.

Amerikalı basketbolcu Nolan Smith ise, "Çok heyecanlıyım. Burada şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Taraftarlarımızla birlikte bunları yaşamaya geldim. İstanbul güzel bir şehir. Galatasaray gibi gelenekleri ve tarihi olan bir kulübe geldiğim için mutluyum." diye konuştu.

Nolan Smith kimdir?

1988 doğumlu Amerikalı oyuncu son olarak Cedetiva Zagreb forması giydi. Geçtiğimiz sezon Eurocup'ta 16,3 sayı 4,1 asist ortalamaları yakalarken Hırvatistan Ligi'nde 13,8 sayı ortalamasıyla şampiyonlukta pay sahibi oldu. Adriyatik Liginde de istikrarını sürdürüp maç başına 13,3 sayı üretti. Duke Üniversitesi mezunu olan Smith junior sezonu 2010'da NCAA şampiyonluğu yaşadı. 20,6 sayı 5,1 asist ortalamasıyla senior sezonunu tamamlarken 2011 NBA draftında birinci turda 21. sıradan Portland Trail Blazers tarafından seçildi ve iki sezon en üst düzey basketbol organizasyonunda yer aldı. Smith çok kısa bir süre Gelişim Liginde de oynadı ve 22,5 sayı ort. tutturdu. 9 sezon NBA'de oynayan ve erken yaşta hayata veda eden Derek Smith'in oğlu olan Nolan 1,88 metre boyunda olup guard rolünde oynuyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.