Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray, Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı çift antrenmanla devam etti.Florya Metin Oktay Tesisleri’nde ilk olarak saat 10.00’da bir araya gelen oyuncular, sabah idmanını...

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2016 21:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2016 21:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı çift antrenmanla devam etti.
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde ilk olarak saat 10.00’da bir araya gelen oyuncular, sabah idmanını salonda kuvvet ve dayanıklılık üzerine yaptıkları çalışmayla tamamladı. Daha sonra dinlenmeye geçen oyuncular, akşam saat 17.00’de Teknik Direktör Jan Olde Riekerink’in yönetiminde tekrar toplanarak gerçekleştirdiği antrenmana ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra üç gruba ayrılan sarı-kırmızılılar, belirli bir alanda pas ve baskıya dayalı bir antrenman yaptı. Antrenmanın ana bölümünde iki ceza sahası arasında 10’a 10 çift kale maç gerçekleştirildi.
Galatasaray’ın bu akşamki antrenmanında Futbol Akademisi’nden 2001 doğumlu Süleyman Luş ve 2002 doğumlu Mustafa Kapı da takımla birlikte yer aldı. Teknik Direktör Olde Riekerink, genç oyuncuları idman öncesi takıma takdim etti.
Sarı-kırmızılılarda Luis Cavanda ise, takımdan ayrı fizyoterapistler ve kondisyonerler eşliğinde özel çalışmalara başlarken, Lukas Podolski’nin tedavisine devam edildi.
Galatasaray, Kayserispor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın sabah saat 10.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.