Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, memleketinde hasret giderdi

Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan, yeni sezon öncesinde ailesiyle hasret gidermek için memleketi Hatay’ın Arsuz ilçesine geldi. Doğduğu ve futbola başladığı Arsuz’un Belediye Başkanı Nazım Culha'yı babası Münir İnan ile ziyaret...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2015 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2015 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, memleketinde hasret giderdi
Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan, yeni sezon öncesinde ailesiyle hasret gidermek için memleketi Hatay’ın Arsuz ilçesine geldi.

Doğduğu ve futbola başladığı Arsuz’un Belediye Başkanı Nazım Culha'yı babası Münir İnan ile ziyaret eden Selçuk İnan, yaptığı esprilerle ziyareti renklendirdi. Galatasaray’ın kaptanı Selçuk, ziyaretinde Başkan Culha'ya hem milli takımda hem de Galatasaray'da giydiği 8 numaralı formayı imzalayarak hediye etti.

Ünlü futbolcuyla, hangi takımın taraftarı olursa olsun bütün Arsuzluların gurur duyduğunu belirten Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, "Sadece Türkiye’nin değil, dünyanın hayranlıkla izlediği ve yakından takip ettiği, ilçemizin gururu, başarılı futbolcumuz Selçuk İnan’ı ağırlamaktan büyük bir mutluluk duydum. Futbolda oldukça verimli bir toprak olan Karaağaç Mahallemizde büyüyen ve futbola da orada başlayan milli sporcumuz ve Galatasaray'ın takım kaptanının başarısının altyapısında Arsuzlu olmasının büyük bir payı vardır. Kendisi ilçemizde de birçok sporcuya örnek oluyor. Selçuk’un ilçemizi en iyi şekilde temsil etmeyi sürdüreceğine inanıyorum. Kendisiyle gurur duyuyoruz. İlçemizden böyle bir futbolcunun yetişmesinden dolayı mutluyuz. Arsuz halkının gönlü de duası da her zaman Selçuk'un yanındadır." dedi.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha'yı ilk kez ziyaret ettiğini söyleyen başarılı sporcu Selçuk İnan da uzun zamandır yaz mevsiminde Arsuz'da bulunmadığını dile getirerek, aşırı sıcaklardan dert yandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.