Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray Kafilesi Umut Bulut İçin Kayseri’ye Hareket Etti

Galatasaray Kulübü, Umut Bulut’un babası Kemal Bulut’un cenazesine katılmak üzere Kayseri’ye hareket etti. Kafilede sarı-kırmızılıların eski teknik direktörü Mustafa Denizli de yer aldı.Ankara’da yaşanan terör saldırısında hayatını...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Kulübü, Umut Bulut’un babası Kemal Bulut’un cenazesine katılmak üzere Kayseri’ye hareket etti. Kafilede sarı-kırmızılıların eski teknik direktörü Mustafa Denizli de yer aldı.
Ankara’da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden sarı-kırmızılı kulübün milli oyuncusu Umut Bulut’un babası Kemal Bulut için bugün Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılınacak. Cenazede baba acısı yaşayan sarı-kırmızılı futbolcuyu, divan üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, teknik kadro ve Florya’da çalışan personel de yalnız bırakmayacak. Atatürk Havalimanı’ndan takım halinde özel uçakla Kayseri’ye hareket eden kafile, acılı gününde takım arkadaşları Umut Bulut’un yanında olacak. Sakatlığı bulunan Hamit Altıntop’un da koltuk değnekleri ile kafilede yer alması dikkat çekti.
Öte yandan Galatasaray’ın eski teknik direktörü Mustafa Denizli de Kayseri’ye hareket eden kafilede yer aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.