Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray, Inter maçı notları

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İtalya'nın Inter takımı ile Türk Telekom Arena Stadı'nda özel maçta karşı karşıya geliyor. PODOLSKİ ve SNEİJDER, ESKİ TAKIMINA KARŞIGeçtiğimiz sezon Inter'de forma giyen Galatasaray'ın...

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2015 20:15
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2015 20:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İtalya'nın Inter takımı ile Türk Telekom Arena Stadı'nda özel maçta karşı karşıya geliyor.

PODOLSKİ ve SNEİJDER, ESKİ TAKIMINA KARŞI

Geçtiğimiz sezon Inter'de forma giyen Galatasaray'ın yeni transferi Lukas Podolski, eski takımına karşı mücadele edecek. Bir dönem Inter'de forma giyen Sneijder de eski takımı ve hocasına karşı sahada yer alacak. Yine Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden Roberto Mancini de Türk Telekom Arena'da Galatasaray'a rakip oldu.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ile Inter takımının teknik direktörü Roberto Mancini maç öncesinde saha içinde birbirleri ile sohbet etti.

MELO KADRODA YOK, JOSE RODRİGEZ YEDEKLERDE

Öte yandan transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılacağı ve İtalyan ekibi Inter'e transfer olacağı iddia edilen Felipe Melo, Hamza Hamzaoğlu tarafından bu maçın 18 kişilik kadrosuna alınmadı. Bu arada hafta içinde Real Madrid'den transfer edilen Jose Rodriguez ise yedekler arasında yerini aldı.

TAKIM KADROLARI

Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Serkan Çınar, Erkan Akbulut, Esat Sancaktar
Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Hakan Balta, Alex Telles, Selçuk İnan, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Sneijder, Podolski, Burak Yılmaz
FC Inter: Handanovic, Jesus, Kondogbia, Palacio, İcardi, Kovacic, Guarin, Santon, Murillo, Miranda, Hernanes


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.