Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray ilk kez tam kadro çalıştı

Geride kalan sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve 4. yıldızı göğsüne takan Galatasaray, 2015-2016 sezonunun hazırlıklarını ilk kez tam kadro olarak yaptı. Milli takımlarından son dönen oyuncu olan kaleci Fernando Muslera da bugün takımla...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2015 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2015 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray ilk kez tam kadro çalıştı
Geride kalan sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve 4. yıldızı göğsüne takan Galatasaray, 2015-2016 sezonunun hazırlıklarını ilk kez tam kadro olarak yaptı. Milli takımlarından son dönen oyuncu olan kaleci Fernando Muslera da bugün takımla birlikte antrenmana çıktı.

Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları Avusturya'nın Velden Belediyesi'ne ait tesislerde, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda devam etti. Antrenmana, dün Celta Vigo ile yapılan maçta uzun süre alan isimler Hamit Altıntop, Alex Telles, Koray Günter, Olcan Adın ve Emre Çolak katılmadı. Bu oyuncular, yenileme çalışması yaparak idmanı tamamladı.

Diğer oyuncular ise kondisyon ve pas çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç oynadı.

Galatasaray'ın file bekçisi Fernando Muslera, yeni sezon öncesi takımla ilk çalışmasına katıldı. Copa America'da Uruguay Milli Takımı forması giymesi nedeniyle izin verilen ve kampa dün akşam dahil olan kaleci Muslera, bugün idmanlara da başlamış oldu. Muslera'nın gelmesiyle Galatasaray takımında eksik oyuncu kalmadı.

Bu arada antrenman sonrasında iki ilginç olay yaşandı. Antrenman sonrası Burak Yılmaz ile yeni transfer Alman golcü Lukas Podolski arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Wesley Sneijder ise basın mensuplarına "Kilomla, kontratımla uğraşmayı bıraksınlar" diyerek tepki gösterdi.

ÇİFT KALE MAÇ SERT GEÇTİ

Galatasaray, Avusturya'nın Velden kasabasında sürdürdüğü yeni sezon hazırlıklarına devam ederken, oldukça çekişmeli geçen çift kale maç sırasında oyuncular zaman zaman birbirlerine sert girmekten de kaçınmadı.

Burak Yılmaz'la girdiği ikili mücadelede yerde kalan Jem Paul Karacan, sol dirseğinden sakatlık yaşadı. Yapılan buz tedavisinin ardından antrenmana devam eden oyuncunun ağrısı olurken, bir süre koluna bandaj yapıldı ve idmanı bu şekilde sürdürdü.

Sarı kırmızılı futbolcu Felipe Melo, bir ikili mücadelede Umut Bulut'un kendisine sert girdiği gerekçesiyle tepki gösterdi. Teknik direktör Hamzaoğlu'na, "Hocam ne oluyor?" diye seslenen Melo'ya sarı kırmızılı teknik adam, "Ne oldu? Ben görmedim" diyerek karşılık verdi.

Öte yandan, çalışmanın son bölümünde karnına top isabet ede Yasin Öztekin yerde kaldı. Oyuncu yapılan müdahalenin ardından çalışmaya devam etti.

BURAK-PODOLSKİ GERGİNLİĞİ, SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA

İdmanın tamamlanmasının ardından Galatasaraylı futbolcular Burak Yılmaz ile Lukas Podolski arasında ilginç bir konuşma gerçekleşti. Çift kale maçta kendisine pas vermediği için Podolski'nin Burak Yılmaz'a sitem ettiği öğrenilirken, Alman oyuncu, Burak'ın ortamı yumuşatmak için omuzuna attığı kolunu ittirerek oradan ayrıldı.

Alman futbolcu antrenman sonrasında twitter hesabından konuyla ilgili bir açıklama yaparken, "Gazetelerin saçmalıklarını dinlemeyin. Antrenman maçını kaybettiğim için sinirliydim olay bu." ifadeleri kullandı.

SNEJDER'DEN BASIN MENSUPLARINA TEPKİ

Bu arada Galatasaray'ın Hollandalı oyuncusu Wesley Sneijder, antrenmanın bitiminde kendisiyle ilgili çıkan bazı haberler gerekçesiyle medya mensuplarına tepki gösterdi.

Takımın idari menajerliğini ve tercümanlığını üstlenen Mert Çetin'e seslenerek, saha kenarında bekleyen basın mensuplarını işaret eden Sneijder, İngilizce olarak, "Onlara söyle, benim kontratım ve kilomla ilgili haberler yapmayı bıraksınlar. Ben zaten Türk basınını takip etmiyorum." diyerek tepki gösterdi.

Sinirli olduğu gözlenen ve ilk kez böyle bir tepki veren Hollandalı oyuncunun bu çıkışı ise basın mensupları arasında şaşkınlıkla karşılandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.