Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray İle Kasımpaşa 24. Randevuda

Galatasaray ile Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında yarın TT Arena’da oynanacak mücadele ile 24. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 23 maçtan sarı-kırmızılılar 14 kez, lacivert-beyazlılar 3 kez sahadan galip ayrıldı....

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray ile Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında yarın TT Arena’da oynanacak mücadele ile 24. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 23 maçtan sarı-kırmızılılar 14 kez, lacivert-beyazlılar 3 kez sahadan galip ayrıldı. 6 mücadelede ise takımlar birbirine üstünlük sağlayamadı.
Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Galatasaray, yarın saat 16.00’da TT Arena’da Kasımpaşa ile karşılaşacak. Ligde geride kalan 29 haftada sarı-kırmızılılar 41 puanla 8. sırada yer alırken, lacivert-beyazlılar ise 43 puanla 7. sırada bulunuyor.
24. RANDEVU
İki takım bugüne kadar Süper Lig tarihinde 23 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Galatasaray 14 galibiyet elde ederken, 3 kez de rakibine mağlup oldu. Taraflar 6 mücadelede ise birbirine üstünlük sağlayamadı. Geride kalan 23 karşılaşmada sarı-kırmızılılar rakip filelere 44 gol atarken, kalesini ise 20 gole kapatamadı.
GALATASARAY’DA 3 EKSİK BULUNUYOR
Galatasaray’da zorlu Kasımpaşa karşılaşması öncesinde Yasin Öztekin sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Ryan Donk ve Hakan Balta ise kırmızı kart cezalısı oldukları için sahadaki yerini alamayacak. Sarı-kırmızılıların file bekçisi Muslera ise gelecek hafta deplasmanda Bursaspor maçı öncesinde sarı kart sınırında bulunuyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.