Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray ile Çaykur Rizespor 33. randevuda

Galatasaray, Süper Lig’in 4. Haftasında Yarın Evinde Oynayacağı Çaykur Rizespor İle 33. Kez Karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar Rize Maçında 121 Gün Sonra Taraftarıyla Buluşacak.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2016 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2016 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray ile Çaykur Rizespor 33. randevuda
Galatasaray, Süper Lig’in 4. haftasında yarın evinde oynayacağı Çaykur Rizespor ile 33. kez karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar Rize maçında 121 gün sonra taraftarıyla buluşacak.
Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Galatasaray, yarın saat 20.30’da TT Arena’da Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Geride kalan 3 haftada sarı-kırmızılılar 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 3. sırada bulunurken, mavi-yeşiller ise 1’er galibiyet, mağlubiyet ve beraberlikle 10. sırada yer alıyor.
33. randevu
İki takım Süper Lig tarihinde bugüne kadar 32 kez mücadele etti. Bu maçlarda sarı-kırmızılılar 22 kez rakibini mağlup ederken, 5 kez de mavi-yeşililer sahadan galip ayrıldı. 5 karşılaşmada ise rakipler yenişemedi. Galatasaray, Çaykur Rizespor ile oynadığı 16 karşılaşmada sadece 1 kez yenildi.
Galatasaray, 121 gün sonra taraftarına kavuşuyor
Süper Lig’de 3 hafta geride kalırken Galatasaray, Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa maçındaki cezası nedeniyle ilk hafta TT Arena’da oynanan Kardemir Karabükspor maçını seyircisiz oynadı. Bu hafta Çaykur Rizespor ile evinde oynayacağı maçla taraftarıyla buluşmaya hazırlanan sarı-kırmızılılar, en son 121 gün önce Spor Toto Süper Lig’in son haftasında oynanan Kayserispor maçında taraftarı önünde top koşturmuştu. Galatasaray’ın 6-0 kazandığı maçı 5 bin 500 kişi izlemişti.
Rize deplasmanda kayıp
Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetimindeki Çaykur Rizespor, geçtiğimiz sezon 11, bu sezon da 1 kez oynadığı deplasman maçlarından 3 puanla dönemedi. Mavi-yeşilliler bu maçlarda 10 kez mağlup olurken, 2 kez de berabere kaldı.
Sarı-kırmızılılarda Serdar Aziz, Koray Günter, Kolbeinn Sigthorsson ve Lukas Podolski sakatlıkları nedeniyle Çaykur Rizespor maçında oynamayacak.
Galatasaray ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak karşılaşmada Tolga Özkalfa düdük çalacak. Özkalfa’nın yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Baki Tuncay Akkın yapacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.