Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray futbol takımı Belçika'ya geldi

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda yarın Anderlecht ile Constant Vanden Stock Stadı'nda yarın karşılaşacak olan Galatasaray, özel bir uçakla Belçika’nın başkenti Brüksel’e geldi. Brüksel’e inen sarı kırmızılılar, maç öncesi son antrenmanını...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2014 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2014 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda yarın Anderlecht ile Constant Vanden Stock Stadı'nda yarın karşılaşacak olan Galatasaray, özel bir uçakla Belçika’nın başkenti Brüksel’e geldi.

Brüksel’e inen sarı kırmızılılar, maç öncesi son antrenmanını bugün yerel saatle 19.00'da gerçekleştirecek. Antrenman öncesinde teknik direktör Cesare Prandelli bir oyuncu ile basın toplantısı düzenleyecek ve Anderlecht maçıyla ilgili soruları cevaplayacaklar.

Galatasaray'ın Anderlecht karşılaşması için kadrosu şu şekilde: Fernando Muslera, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Bruma, Alex Telles, Burak Yılmaz, Furkan Özçal, Aurelien Chedjou, Yasin Öztekin, Semih Kaya, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Sinan Bolat, Emre Can Coşkun, Eray İşcan, Tarık Çamdal, Veysel Sarı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.