Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray, Fenerbahçe Maçının Hazırlıklarına Başladı

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile Antalya’da oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Jan Riekerink yönetiminde gerçekleştirilen...

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2016 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2016 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray, Fenerbahçe Maçının Hazırlıklarına Başladı
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile Antalya’da oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Jan Riekerink yönetiminde gerçekleştirilen idmanın ilk bölümünde ısınma hareketleri yapıldı. Sarı-kırmızılılar, ısınma hareketlerinin ardından takım halinde topa sahip olma çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın son bölümünde ise dar alanda sekize sekiz çift kale maç yapıldı.
Aurelien Chedjou, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katılırken, Semih Kaya, tedavisinin ardından sahada istasyon çalışması gerçekleştirdi. A Milli Takım’ın İngiltere maçı için Manchester’da bulunan Selçuk İnan, Hakan Balta ve Yasin Öztekin ise antrenmanda yer almadı.
Galatasaray, Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarına yarın akşam saat 17.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.