Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray, Eskişehirspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde sarı-kırmızılı ekip, basına açık...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde sarı-kırmızılı ekip, basına açık olarak antrenman yaptı. Antrenman, ısınma hareketlerinin ardından sarı-kırmızılı futbolcular pas çalışması yaptı. Antrenmanın ana bölümünde ise futbolcular dar alanda çift kale maç ile sona erdi. Antrenmana 21 Yaşaltı Takımı’ndan İbrahim Demribağ, Soner Gönül ve Yusuf Türkmen, 19 Yaşaltı Takımı’ndan Kerem Çalışkan ve Muhammet Yeşilyurt ile 17 Yaşaltı Takımı’ndan Gökay Güney katıldı.
Antrenmana sakatlıkları bulunan Sabri Sarıoğlu ve Sinan Gümüş, tedavilerinin ardından takımdan ayrı salonda çalıştı. Milli takım kamplarında bulunan Selçuk İnan, Hakan Balta, Yasin Öztekin, Fernando Muslera, Aurelien Chedjou, Jason Denayer, Martin Linnes, Wesley Sneijder ve Lukas Podolski antrenmanda yer almadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.