Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray, Dortmund maçının hazırlıklarını tamamladı

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu 3. maçında konuk edeceği Borussia Dortmund maçının hazırlıklarını tamamladı.Sarı kırmızılı ekip Şampiyonlar Ligi D Grubu 3. maçında ağırlayacağı Borussia Dortmund maçının hazırlıklarını...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2014 18:36
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2014 18:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu 3. maçında konuk edeceği Borussia Dortmund maçının hazırlıklarını tamamladı.

Sarı kırmızılı ekip Şampiyonlar Ligi D Grubu 3. maçında ağırlayacağı Borussia Dortmund maçının hazırlıklarını teknik direktör Cesare Prandelli nezaretinde yaptığı antrenman ile tamamladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan ve ilk 15 dakikası basına açık olan antrenmanda oyuncuların oldukça neşeli oldukları gözlendi.

Yapılan basın toplantısına rahatsızlığı nedeniyle katılmayan İtalyan teknik adam Cesare Prandelli, antrenmanın bir bölümünden sonra başına bere takarak çalışmayı yaptırdı. Tam kadro çalışan sarı kırmızılı oyuncular antrenmana düz koşu ile başlarken, ardından top kapma çalışması yaptı. Basına kapalı bölümde ise Borussia Dortmund maçının taktik çalışmasının yapıldığı belirtildi.

Galatasaray ile Borussia Dortmund yarın Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'nda saat 21.45'te karşı karşıya gelecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.