Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray'da operasyon: Orta saha!

İlk 11’de oynayacak kalitede üst düzey bir ön libero arayan Galatasaray’da, Mehmet Özbek ve Cenk Ergün rotayı Avrupa'ya çevirdi. Fellaini ve Diarra isimleri ön plana çıkıyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2016 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2016 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray'da operasyon: Orta saha!
Beşiktaş derbisi sonrası Riekerink’le yapılan görüşmenin ardından ilk 11’de oynayacak kalitede üst düzey bir ön libero arayan Sarı-Kırmızılılar, operasyon hazırlığında.

Başkan Dursun Özbek’in kardeşi Mehmet Özbek ve futbol direktörü Cenk Ergün’ün, Lassana Diarra ya da Marouane Fellaini’den birini transfer etmek üzere çıkarma yapacağı öğrenildi. Fellaini konusunda kulübü Manchester United’a kiralama talebiyle başvurulacak. Ancak Mourinho’nun kadroda düşündüğü Belçikalı futbolcunun gidişine kolay kolay izin vermeyeceği belirtiliyor. Diarra konusunda ise kulübü Marsilya’nın ısrarı söz konusu.

Alternatifli liste var

Fransa’da yılın futbolcusu seçilen tecrübeli oyuncunun gitmemesi için her türlü yolu deneyen Marsilya, bu satışı engellemek adına da elinden geleni yapacak gibi görünüyor. Buna karşın Galatasaraylı yöneticilerin, alternatifli bir listeyle Avrupa turuna çıktığı ifade ediliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.