Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına neşeli başladı

Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Galatasaray, hazırlıklarına başladı. Dördüncü yıldızı takan sarı kırmızılı futbolcuların antrenmanda bir hayli neşeli oldukları gözlendi. Süper Lig’de...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2015 19:45
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2015 19:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Galatasaray, hazırlıklarına başladı. Dördüncü yıldızı takan sarı kırmızılı futbolcuların antrenmanda bir hayli neşeli oldukları gözlendi.

Süper Lig’de bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, iki günlük iznin ardından son hafta oynayacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma koşuları, istasyon ve 5'e 2 pas-pres çalışmasıyla başladı. Futbolcular, çalışmanın son bölümünde ise yarı sahada çift kale maç yaptı.

MELO VE SEMİH SALONDA ÇALIŞTI

Brezilyalı futbolcu Felipe Melo ve genç oyuncu Semih Kaya, hazırlıklarını salonda yaptığı çalışmayla sürdürdü. Kamerunlu defans oyuncusu Chedjou’nun yer almadığı antrenmanda hafif sakatlığı bulunan Selçuk İnan, takımdan ayrı düş koşu yaptı.

Galatasaray, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.