Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray Başkanı Aysal: Belçika'ya dönersem Anderlecht'e yatırım yapacağım

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, transferde artık genç oyunculara yatırım yaptıklarını söyledi. Belçika basınına konuşan Aysal, 2016 yılında görev süresinin dolacağını, yeniden seçilememesi durumunda ise Belçika'ya yerleşeceğini...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2014 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2014 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, transferde artık genç oyunculara yatırım yaptıklarını söyledi. Belçika basınına konuşan Aysal, 2016 yılında görev süresinin dolacağını, yeniden seçilememesi durumunda ise Belçika'ya yerleşeceğini ifade etti. Başkan Aysal, geri dönmesi durumunda Anderlecht'e yatırım yapacağını söyledi.

Başkan Ünal Aysal, göreve geldiği ilk yıllarda transfere çok para harcadıklarını ancak artık genç oyunculara yatırım yaparak uzun vadeli planlamalarda bulunduklarını söyledi. Bu akşam oynanacak Anderlecht maçı öncesi Belçika gazetesi La Dernier Heure’e konuşan Ünal Aysal, Galatasaray ve Anderlecht'in bütçelerini değerlendirdi. Aysal, şöyle konuştu:

"Başkan olduğumda Galatasaray sekizinci sıradaydı. Bu kabul edilemezdi. Kısa sürede çok çalıştık ve transfer piyasasında çok para harcadık. Operasyonumuz gayet başarılı sonuçlar verdi. İki kez lig şampiyonu olduk. Artık uzun vadeli planlar yaparak, zamanımızı genç oyunculara harcıyoruz. Bunun sonuçlarını 2 ya da 3 yıl içinde alacağız. Anderlecht, aldığından çok satan bir takım. Bizim için örnek alınması gereken müthiş bir kulüp."

Belçika'ya 1973 yılında yerleşen 2011'de Türkiye'ye tekrar dönen Ünal Aysal, 2016 yılında başkanlık süresinin dolacağını, tekrar seçilememesi durumundaysa yeniden Belçika'ya yerleşeceğini ifade etti.

"ANDERLECHT İLE İLİŞKİLERİM İYİ"

Belçika'ya geri dönmesi durumunda yatırım yapacağı kulübün Anderlecht olacağını belirten başkan Ünal Aysal, kulüple ilişkilerinin iyi olduğunu vurguladı.

Başkan Ünal Aysal, 2011 yılında Matias Suarez'i çok istemesine rağmen transferi gerçekleştiremediklerini de sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.