Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray, Arsenal maçı için Londra'ya geldi

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci maçında Arsenal ile yapacağı karşılaşma için Londra'ya geldi.Sarı - kırmızılı kafile, TSİ 14.10'da özel bir uçakla Londra Luton Havaalanı'na indi. Başkan Ünal Aysal da takımla birlikte Londra'ya...

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2014 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2014 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci maçında Arsenal ile yapacağı karşılaşma için Londra'ya geldi.

Sarı - kırmızılı kafile, TSİ 14.10'da özel bir uçakla Londra Luton Havaalanı'na indi. Başkan Ünal Aysal da takımla birlikte Londra'ya geldi. Aysan, yarınki maç için "İnşallah hak eden kazanır diyelim her zaman olduğu gibi." ifadelerini kullandı.

Başkan Aysal, bir basın mensubunun başkanlığı bırakmaması için baskılar olduğunu hatırlatması üzerine ise "Ciddi olalım. Bir şey söylediğimiz vakit arkasında durmamız lazım. Hergün fikir değiştirerek gelişimi sağlayamayız." diyerek, geri dönüşünün olmadığını söyledi.

Kafile daha sonra kamp yapacağı otele gitmek üzere alandan ayrıldı.

Bu arada yarın yapılacak karşılaşma öncesinde sarı kırmızılı ekibin İtalyan teknik direktörü Cesare Prandelli ile oyuncu Blerim Dzemaili maçın oynanacağı Arsenal Emirates Stadyumu'nda bugün akşam bir basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısının ardından ise Galatasaray, Arsenal maçının son çalışmasını yaparak kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.