Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray, Anderlecht maçı hazırlıklarına başladı

Galatasaray, çarşamba günü Şampiyonlar Ligi’nde Anderlecht ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Dün akşam ligde Trabzonspor’a 3-0 mağlup olarak zirve yolunda üç puan bırakan sarı-kırmızılı takım,...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2014 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2014 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray, çarşamba günü Şampiyonlar Ligi’nde Anderlecht ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Dün akşam ligde Trabzonspor’a 3-0 mağlup olarak zirve yolunda üç puan bırakan sarı-kırmızılı takım, Anderlecht maçının ilk çalışmasını gerçekleştirdi.
Teknik direktör Cesare Prandelli yönetiminde yapılan antrenmanda dünkü maçta forma giyen oyuncular, rejenarasyon idmanıyla günü tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Sarı-kırmızılı takım, yarın sabah yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.
Öte yandan Trabzonpor ile oynanan karşılaşmada sakatlanan Hakan Balta’nın MR sonucunda sağ üst arka adalesinde 1. derece zorlanma tespit edildiği ve oyuncunun tedavisine başlandığı bildirildi. Yine sakatlığı süren Dzemaili’nin ise günü tedaviyle geçirdiği açıklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.