Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray: 3 - Kopenhag: 0 (İlk yarı)

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Galatasaray ile Kopenhag arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı sarı-kırmızılı takımın 3-0 üstünlüğü ile sona erdi. Galatasaray'a ilk yarıda farkı getiren golleri Melo, Sneijder ve Drogba atarken, konuk...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2013 22:40
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2013 22:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray: 3 - Kopenhag: 0 (İlk yarı)
Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Galatasaray ile Kopenhag arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı sarı-kırmızılı takımın 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Galatasaray'a ilk yarıda farkı getiren golleri Melo, Sneijder ve Drogba atarken, konuk Kopenhag'da Thomas Delenay gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü ve 4. hafta maçında Galatasaray'a karşı cezalı duruma düştü.

Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Aleksandar Stavrev, Marjan Kirovski, Dejan Kostanidov (Makedonya Futbol Federasyonu)
Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih Kaya, Chedjou, Dany, Selçuk, Melo, Bruma, Sneijder, Burak Yılmaz, Drogba
Kopenhag: Johan Wilan, Jacobsen, Melberg, Ragner Sigurdsson, Bengtsson, Gislason, Claudemir, Delaney, Nicolai Jorgensen, Braaten, Vetokele
Goller: Dk. 9 Melo, Dk. 38 Sneijder, Dk. 45+1 Drogba (Galatasaray)
Sarı kart: Dk. 33 Thomas Delenay (Kopenhag)

MAÇTAN DAKİKALAR

6. dakikada Selçuk İnan'ın sağdan cezasahası içine yaptığı ortada arka direkte topla buluşan Sneijder'in yatarak yaptığı vuruş kalecide kaldı.

9. dakikada Galatasaray öne geçti. Bu dakikada Dany'nin sağdan cezaalanı içine yaptığı ortada cezaalanı içinde gerilerden gelerek topa iyi bir vuruş yapan Melo, kafayla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1 - 0.

14. dakikada sağ kanattan kullanılan köşe atışında Vetokele'nin ön direkte kafayla aşırdığı top üstten auta çıktı.

16. dakikada Eboue'nin pasında topla buluşan Drogba, Sigurdsson'u geçtikten sonra vurdu. Ancak kaleci Johan Wiland üzerine gelen meşin yuvarlağı çelerek tehlikeyi önledi.

38. dakikada Galatasaray'ın ikinci golü geldi. Bu dakikada ortaalandan hızla atağa çıkan Eboue, cezaalanı sol tarafında Sneijder'i gördü. Hollandalı yıldız, düzgün bir vuruşla kaleciyi mağlup etti: 2 - 0.

45+1. dakikada Galatasaray farkı üçe çıkardı. Bu dakikada Bruma'nın ara pasında topla buluşan Eboue, korner çizgisi üzerinden ortasını yaptı. Arka direkte topla buluşan Drogba, takımının üçüncü golünü kaydetti: 3 - 0.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadelenin ilk yarısı Galatasaray'ın 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.