Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Futsal Şampiyonlarının Kupa Sevinci

Nilüfer 15. Uluslararası Spor Şenlikleri Çerçevesinde Düzenlenen Minik Erkekler Ve Genç Erkekler Futsal Turnuvası Sona Erdi. Şampiyon Takımlar Kupa Sevincini Arkadaşları İle Paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Futsal Şampiyonlarının Kupa Sevinci
Nilüfer 15. Uluslararası Spor Şenlikleri çerçevesinde düzenlenen Minik Erkekler ve Genç Erkekler Futsal Turnuvası sona erdi. Şampiyon takımlar kupa sevincini arkadaşları ile paylaştı.
Nilüfer 15. Uluslararası Spor Şenlikleri kapsamında farklı branşlarda düzenlenen karşılaşmalar şenlik havasında devam ediyor. Minik Erkekler ve Genç Erkekler Futsal Turnuvası da sporun birleştirici gücüne sahne oldu. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen turnuvaya 19 takım katıldı. Genç Erkeler kategorisinde Ahmet Erdem Anadolu Lisesi şampiyon oldu. Hasanağa Şehit Piyade Er Kadir Çavuşoğlu İlköğretim Okulu’nun ikinci olduğu karşılaşmalarda Final Okulları da üçüncü oldu.
5 takımın mücadele ettiği Minik Erkeler liginde ise Abdurrahman Vardar İlköğretim Okulu
birinci oldu. Dereceye giren takımlara ödülleri Nilüfer Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Karamık ve Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kılıç tarafından verildi.
Turnuvanın mağlubu olmadığını belirten Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık “Bu şenliklerin maksadı yarışmanın yanında dostluğun da değerini sizlere anlatmak. Birçok rakip oyuncuyla tanıştınız, arkadaş oldunuz. Hepinizi güzel ve centilmen mücadelenizden dolayı kutluyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.