Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Futsal Milli Takımı, Kosova’ya Farklı Mağlup Oldu

Yalova’da kamp yapan Futsal A Milli Takımı, Kosova ile oynadığı hazırlık maçında 5-2 mağlup oldu.Avrupa Şampiyonası’na gitmeyi hedefleyen Futbol A Mili Takımı, eleme maçları öncesinde Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda Kosova ile özel...

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2016 19:33
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 19:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Futsal Milli Takımı, Kosova’ya Farklı Mağlup Oldu
Yalova’da kamp yapan Futsal A Milli Takımı, Kosova ile oynadığı hazırlık maçında 5-2 mağlup oldu.
Avrupa Şampiyonası’na gitmeyi hedefleyen Futbol A Mili Takımı, eleme maçları öncesinde Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda Kosova ile özel maç yaptı. Salondan 5-2’lik mağlubiyetle ayrılan millierin gollerini Muhammet Altunay ve Murat Açıkel atarken, Kosova Milli Takımı’nın gollerine ise Ramadan Alaj (2), Arber Doboshi (2) ve Jeten Rukovci kaydetti.
PAMİROĞLU: "HEDEFİMİZ AVRUPA ŞAMPİYONASI’NA KATILMAK"
Futsal ve Plaj Milli Takımlar Sorumlusu Cem Pamiroğlu, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, ”İki ay önce Kosova’da turnuvaya katılmıştık. Onun cevabı olarak burada oynamayı seçtik. Burada oynamamızın en büyük sebebi ileri ki günlerdeki Avrupa Şampiyonası’na hazırlık maçı olmasıdır. Hedefimiz Avrupa Şampiyonası katılmak. Onun ön elemeleri var. Gruplarımız belli olacak. Onları bekliyoruz. Planlamaların gelmesiyle birlikte grup maçlarını ocak ve mart ayında oynanacağız. Oraya doğru hazırlık yapıyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.