Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Futbolun Yıldızları Darülaceze İçin Sahada

Türk ve dünya futbol yıldızlarını 10 Mayıs Salı günü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek organizasyon ile Sinan Erdem Spor Salonu’nda buluşturacak olan ’Futbolun Yıldızları Darülaceze İçin Sahada’...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk ve dünya futbol yıldızlarını 10 Mayıs Salı günü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek organizasyon ile Sinan Erdem Spor Salonu’nda buluşturacak olan ’Futbolun Yıldızları Darülaceze İçin Sahada’ etkinliğinin basın toplantısı gerçekleştirildi.
Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci, Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar ve teknik direktör Shota Arveladze’nin katıldığı basın toplantısında organizasyon ilgili bilgiler paylaşıldı. Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci yaptığı açıklamada, ’’Din, dil, ırk, cinsiyet ve mezhep farkı gözetmeksizin cami, kilise ve havrasıyla sakinlerinin huzur ve mutluluk içinde yaşamasını sağlayan Darülaceze’nin bu organizasyonla gönüllere hitap edecektir’’ ifadelerini kullandı.
Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. olarak böyle bir organizasyonun içinde olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Özbayraktar, ’’Türk ve Dünya yıldızlarının katılacağı bu etkinlikte bizler de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Kadir Topbaş’ın destekleriyle spor sevgisi ve spor kültürünü geniş kitlelere yaymak istiyoruz. Bu organizasyonun içinde yer almaktan son derece mutluyuz’’ dedi.
Teknik Direktör ve aynı zamanda turnuvada forma giyecek olan Shota Arveladze ise futbolun birleştirici gücüne değinerek, bu tür organizasyonların devamının gelmesinin katkı sağlayacağını belirtti.
MİNİ KONSERLER VERİLECEK
Sinan Erdem Spor Salonu’nda 10 Mayıs Salı günü 19.30’da başlayacak ve yıldızlar geçidine sahne olacak gecede sanatçılar Berkay, Buray, Edis, İlyas Yalçıntaş, İrem Derici, Linet, Murat Dalkılıç ile Soner Sarıkabadayı mini bir konser verecek. Dünya Yıldızlarının teknik direktörlüğünü Gheorghe Hagi, Türk Yıldızlarının teknik direktörlüğünü ise Rıdvan Dilmen’in gerçekleştireceği organizasyonda futbol sahalarının efsane isimleri unutulmaz bir futbol resitali sunacak.
DÜNYA YILDIZLARI: Aron Winter, Andreas Möller, Claudio Taffarel, Edgar Davids, Elvir Baliç, Gheorghe Hagi, Jari Litmanen, Jay -Jay Okocha, Patrick Kluivert, Pascal Nouma, Roberto Carlos, Ronald De Boer, Şota Arveladze, Thomas Hassler.
TEKNİK DİREKTÖR: Gheorghe Hagi
TÜRK YILDIZLARI: Abdullah Ercan, Ahmet Dursun, Bülent Korkmaz, Evren Turan, Hakan Ünsal, Hami Mandıralı, Ogün Temizkanoğlu, Oğuz Çetin, Oktay Derelioğlu, Rüştü Reçber, Tuncay Şanlı, Yusuf Şimşek.
TEKNİK DİREKTÖR: Rıdvan Dilmen
HAKEM: Erman Toroğlu
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.